0

Blog

Waarom de herfst, het perfecte moment is om je routine te upgraden

Oktober 2020

Met de start van de herfst, is het de perfecte tijd om upgrades te maken voor je gecombineerde huidverzorgingsroutine bij kouder weer. Hoewel het hebben van een 4-staps huidverzorgingsroutine (reiniging, serum, moisturizer & SPF) kan werken om de gezondheid van uw huid te behouden, is het belangrijk om gespecialiseerde producten te gebruiken wanneer u serieuze, merkbare verbeteringen aan uw huid probeert te bereiken. Lees verder om de perfecte routine-upgrades te vinden voor het gewenste resultaat.

Lees meer

Antioxidanten-Happy Cellen

Juli 2020

Happy Cellen Antioxidanten hebben veel voordelen als het aankomt op huidverzorging. Het zijn stoffen die in staat zijn vrije zuurstofradicalen uit te schakelen. Vrije zuurstofradicalen zijn de echte boosdoeners en zijn hoofdverantwoordelijk voor jouw huidveroudering. Ze zorgen er mede voor dat de cellen van jouw huid niet in een “blije staat zijn”, maar zelfs ernstige schade veroorzaken. Antioxidanten zijn een must-have in uw huidverzorgingsregime, vooral voor de zomer. Deze ingrediënten die tegen vrije radicalen vechten, hebben een indrukwekkend prestatierecord om je huid te beschermen

Lees meer

Oog Serums, de nieuwste beste vriend voor jouw oogzone

Juli 2020

Met zoveel gespecialiseerde producten die er zijn, kan het moeilijk zijn om te zeggen wat je echt nodig hebt voor je huid. Als je je zorgen maakt over je ogen, is een oog serum misschien wel de beste keuze voor jou. Lees verder om meer te weten te komen over dit geweldige product en kijk of je het aan je routine zou kunnen toevoegen.

Lees meer

Zonbescherming, hoe werkt het nou precies?

Juni 2020

Feiten over zonbescherming Zonlicht bestaat uit UVA, UVB en infrarood stralen. Wie houdt er niet van de zon? De zon heeft positieve invloeden maar ook nadelige invloeden

Lees meer

Het beste serum voor elk huidprobleem

Mei 2020

Als je je huidconditie wilt veranderen, is een serum een van de belangrijkste stap om aan je routine toe te voegen. Serums zijn in wezen de "behandelings" -stap van een huidverzorgingsroutine. Ze zijn geformuleerd met een hoger percentage actieve ingrediënten dan de meeste vochtherstellende crèmes en het is de bedoeling dat ze direct na de reiniging wordt aangebracht voor maximale opname. De serums van HydroPeptide zijn ontworpen om de meest voorkomende huidverzorgingsproblemen aan te pakken, van overmatige talgproductie tot fijne lijntjes en rimpels. Lees verder om te bepalen welk HydroPeptide-serum het beste bij u past.

Lees meer

Wat betekent het om je huid te Detoxen?

Februari 2020

Er zijn veel mythes over wat ontgiften betekent, bijvoorbeeld dat we zeggen dat het onttrekken van zware metalen of "toxinen" uit de huid. Het woord "toxine" wordt veel gebruikt in de wereld van de detox, en wordt meestal alleen maar gebruikt om mensen "bang" te maken. Het woord wordt niet eens gedefinieerd als een specifieke stof of ingrediënt.

Lees meer

9 maanden Skincare

Januari 2020

Hoe moet je jouw huid behandelen tijdens de zwangerschap?

Lees meer

De beste huidverzorgingsoplossingen om te maken in 2020

Januari 2020

De goede voornemens voor het nieuwe jaar zijn berucht omdat ze bijna onmogelijk te handhaven zijn, maar ze kunnen ook een geweldige gelegenheid zijn om jezelf te dwingen nieuwe dingen te proberen.

Lees meer

What the neck!

December 2019

4 stappen om jouw hals te beschermen tegen veroudering. Hals en decolleté verraden als eerste de leeftijd van een persoon. Ze zijn onderhevig aan invloeden van buitenaf, waardoor hier als eerste verslapping, lijntjes en rimpels ontstaan en niet te vergeten de pigmentatie. Dit wil je toch niet!? Zeker in een mooi jurkje wil jij jouw hals en decolleté laten stralen en er op je best eruit zien!

Lees meer

De geheimen van de Restore Collection

November 2019

De gloednieuwe Restore collectie is ontworpen om te kalmeren en hydrateren de huid dag en nacht, maar hoe gebruik je deze vocht-rijke producten in jouw huidige huidverzorgingsroutine? Lees verder voor deskundig advies van Head of Education HydroPeptide Erin Larson.

Lees meer

Peel To Reveal

Oktober 2019

Niet alle huidproblemen zijn hetzelfde en hyperpigmentatie is een van de moeilijkste problemen om aan te pakken.

Lees meer