0

Ons nieuwe suppletie product: InnerDerm Rx

September 2022

Vraag en antwoord met epigeneticus Dr. Neal over ons nieuwe supplement: InnerDerm Rx

Als huidverzorgingsmerk staat HydroPeptide bekend om het creëren van schone, bekroonde formules die uw teint en uw routine revitaliseren met professionele resultaten. We lopen altijd voorop in ons vakgebied en het onderzoeks- en ontwikkelingsproces nemen we zeer serieus. Ons nieuwste supplement, InnerDerm Rx , is het resultaat van uitgebreide tests - onze resident Dr. Neal gebruikt het langer dan wie dan ook - en samenwerking met huidverzorgingsprofessionals om de meest krachtige, effectieve ingrediënten te vinden en u een supplement te bieden dat uw huid echt versterkt. huid. We hebben onlangs met Dr. Neal om tafel gezeten om meer te weten te komen over wat het nieuwste HydroPeptide-product zo uitzonderlijk maakt.

Waarom vond HydroPeptide het belangrijk om een ​​supplement te ontwikkelen?
Dr. Neal: Onze huid is een indicator van de algehele gezondheid van ons lichaam - we kunnen vaak zien wanneer iemand zich onwel of oververmoeid voelt, op basis van de conditie van zijn huid. Daarom is het belangrijk om de gezondheid van de huid holistisch te benaderen: zowel een externe als een interne.

De externe benadering omvat producten die we bovenop onze huid aanbrengen, zoals serums , moisturizers en SPF . De interne benadering omvat zaken als een gezond dieet, veel water drinken en - je raadt het al - voedingssupplementen. Dit laatste is een belangrijke aanvulling op uw huidverzorgingsregime.

Hoe vult het nemen van InnerDerm Rx uw huidverzorgingsroutine aan?
InnerDerm Rx helpt de huid te versterken en te herstellen, zodat deze signalen van ingrediënten in de actuele producten beter kan ontvangen. Met andere woorden, het kan helpen om de resultaten van uw huidverzorgingsroutine te verbeteren en tegelijkertijd uw huidbarrière te beschermen. Het nemen van een supplement is een manier om je huid te trainen om het veerkrachtiger te maken.

Persoonlijk test ik voortdurend nieuwe producten als onderdeel van onderzoek en ontwikkeling voor HydroPeptide en ik ben niet altijd in staat om een ​​optimale huidverzorgingsroutine te volgen. Ik ben momenteel een opwindend nieuw regime aan het testen met een behoorlijk krachtig hoofdbestanddeel waarvoor mijn huid in een sterke staat moet zijn. De ingrediënten in InnerDerm Rx helpen mijn huid echt te versterken om te reageren op variabele omgevingsfactoren zoals deze.

Hoewel dit specifieke voorbeeld misschien niet voor iedereen geldt, bevinden we ons allemaal in een positie waarin onze huid moet reageren op omgevingsfactoren die we niet onder controle hebben, bijvoorbeeld langdurige blootstelling aan de zon of vervuiling. InnerDerm Rx versterkt uw huid en zorgt voor een betere veerkracht wanneer deze in contact komt met deze situaties. InnerDerm bereidt uw huid ook beter voor op behandelingen zoals chemische peelings of micro-needling en verbetert de reactie van uw huid op actieve ingrediënten, zoals onze geliefde peptiden, in uw dagelijkse huidverzorgingsproducten.

Wat maakt de InnerDerm Rx-formule effectief?
Toen we InnerDerm Rx ontwierpen , dachten we na over welke belangrijke ingrediënten de huid van binnenuit zouden versterken. We hebben gekeken welke belangrijke vitamines en voedingsstoffen klinische gegevens hadden die aantoonden hoe ze de veerkracht van de huid tegen veelvoorkomende problemen versterkten.

We dachten bijvoorbeeld aan zonneschade. We moeten altijd actuele bescherming gebruiken, zoals Solar Defense SPF, maar we moeten ook een innerlijke benadering volgen met belangrijke ingrediënten die UV-schade minimaliseren. Hoe sterker je huid is in het verwerken van de output van UV-filtratie, hoe beter - hoe ijverig je ook bent, we hebben allemaal momenten waarop we in de zon worden betrapt zonder de juiste bescherming.

We wilden dat InnerDerm Rx een formule zou hebben die de huid versterkte en samenwerkte met actuele actieve stoffen, zoals SPF of serums zoals HydroStem . Wanneer onze huid zich in een geoptimaliseerde staat bevindt, kan deze signalen beter ontvangen en de resultaten van antioxidanten of peptiden in deze actuele producten maximaliseren.  

Natuurlijk, als het gaat om voedingssupplementen, zijn ze ook bedoeld als aanvulling op uw algehele dieet. Ze kunnen geen vervanging zijn - echte resultaten komen van het handhaven van een uitgebalanceerd dieet en het verbeteren van dat met een supplement.

Over welke ingrediënten ben jij het meest enthousiast?
De twee hero-ingrediënten zijn Lycomato™ en Ahiflower Oil.

Lycomato™ is een gepatenteerde, gepatenteerde melange. Dit ingrediënt heeft een hoge dosering lycopeen samen met tocoferolen, antioxidanten en andere krachtige fytonutriënten die zijn afgeleid van de tomatenplant.

De belangrijkste functie van Lycomato™ is het versterken van de huid en het verbeteren van haar vermogen om zich te verdedigen tegen UV-schade, vervuiling en blootstelling aan de zon, zodat uw huid beter bestand is tegen deze omgevingsomstandigheden. De voordelen zijn onder meer:

Verhoogd 'reservoir' van antioxidantbescherming in de huid
Ondersteuning van een gezonde bloedsomloop
Verbeterde natuurlijke veerkracht tegen externe stressoren
Een vermindering van de impact van blootstelling aan de zon op de huid
Verhoogde algehele gladheid, dichtheid en dikte van de huid
 

Deze specifieke blend is gekozen vanwege de klinische gegevens die we hebben ontwikkeld - de voor- en na-foto's zijn behoorlijk verbluffend.

https://cdn.shopify.com/s/files/1/0027/5179/1157/files/Lycomato_ba-400_480x480.jpg?v=1661532142 
 
 
Het was ook belangrijk voor ons dat InnerDerm Rx een veganistische formule was, om het toegankelijker te maken. Dit beperkte welke ingrediënten we konden gebruiken, omdat veel supplementen dierlijke bijproducten bevatten. Op collageen gebaseerde supplementen bevatten bijvoorbeeld bijna altijd ingrediënten van vis of runderen.

Het Ahiflower-olie-extract biedt een plantaardige bron van omega-3 en 6-vetzuren. Het is veganistisch, niet-toxisch en niet-GMO. Het is een van de beste plantaardige bronnen van omega 3- en 6-vetzuren, die ontstekingen verminderen en de hydratatie van de huid verhogen, waardoor je huidbarrière in het algemeen wordt versterkt.

Waar ben je persoonlijk het meest enthousiast over met betrekking tot dit supplement?
Ten eerste gebruik ik InnerDerm Rx waarschijnlijk langer dan wie dan ook! En ik heb het gevoel dat ik er geweldige resultaten mee heb behaald.

Voor mij was dit een van de meest voor de hand liggende extensies voor HydroPeptide. Onderzoek en ontwikkeling is altijd spannend, maar van alle verschillende producten waar ik aan mag werken, is dit een van de belangrijkste.

Persoonlijk ben ik erg geïnteresseerd in het ontdekken van manieren om mijn huid te versterken naarmate ik ouder word. En als wetenschapper ben ik altijd op een missie om te ontdekken hoe ik mijn DNA, mijn huid en mijn lichaam in het algemeen kan optimaliseren door de juiste dingen te nemen. Dit omvat een uitgebalanceerd dieet, maar het omvat ook het nemen van InnerDerm Rx . Als epigeneticus wil ik deze waarden uitleven: mijn gezondheid extern en intern benaderen. InnerDerm Rx voltooit een effectief, holistisch versterkend regime voor een gladdere, gehydrateerde en beschermde huid.


Terug