0

Schoonheidsspecialiste

Ben jij een schoonheidsspecialist(e) die resultaatgericht wil werken?

Ga dan voor HydroPeptide!

Heb je interesse om HydroPeptide-behandelingen te geven en onze producten aan te bieden in jouw salon?

 

Vul dan het onderstaande formulier in. Een accountmanager in jouw regio neemt dan contact met je op en biedt je de mogelijkheid om HydroPeptide-partner te worden. Voordelen van het worden van een HydroPeptide-partner zijn speciale prijzen, marketingmateriaal, training en opleiding.

 

Beauty2People gelooft dat een combinatie van geweldige producten, educatie en samenwerkingsverbanden de beste manier is om wederzijdse bedrijfsgroei te stimuleren. Het team van HydroPeptide zorgt voor de productcreatie en houdt rekening met elke geur, textuur en ieder ingrediënt. We hebben daarbij altijd de behandelkamer in gedachten. Onze accountmanagers zijn toppers binnen de schoonheids- en wellnessbranche en reiken je de tools en opleiding aan die je nodig hebt om succes te boeken.

 

We bieden meer dan veertig unieke behandelingen voor het gezicht en lichaam aan, terwijl ons opleidingsteam samen met jou ook op maat gemaakte protocollen ontwikkelt die naadloos aansluiten op jouw esthetische filosofie. Deze luxe behandelingen, in combinatie met aanbevolen HydroPeptide-thuisverzorgingsproducten, brengen de huid van jouw klanten naar het volgende niveau; een stralende huid op iedere leeftijd is niet langer een utopie!

Contact

ContactformulierBeauty2People

Schoonheidsspecialisten willen steeds resultaatgerichter werken en steeds intensievere behandelingen aanbieden. Consumenten eisen namelijk direct zichtbare resultaten en huidverbeteringen. Ook kijken zij – terecht – steeds kritischer naar de ingrediënten die verwerkt zijn in een product. Edith de Jong en haar team van Beauty2People ondersteunen sinds 2005 met hightech-apparatuur en huidverbeterende producten diverse schoonheidsspecialisten. Het motto van Beauty2People: “Als wij iets beloven, maken we het ook waar.”

 

Beauty2People opereert vanuit Moordrecht, daar bevinden zich het kantoor en de trainingsruimte. 

 

Beauty2People vindt het ondersteunen van schoonheidsspecialisten met promotiemateriaal, folders en een gedegen uitleg heel belangrijk. Schoonheidsspecialisten zijn ondernemers! Daarom steekt Beauty2People veel energie en tijd in professionele training en marketingadvies. Kennis is macht, ook voor schoonheidsspecialisten! Neem voor meer informatie over Beauty2People en HydroPeptiden ook eens een kijkje op www.beauty2people.nl, www.emotionskincare.nl en www.hyamatrix.nl.