0

Schoonheidsspecialiste

BEN JIJ EEN SCHOONHEIDSSPECIALIST(E) DIE RESULTAAT GERICHT WIL WERKEN?

Ga dan voor HydroPeptide!


Heb je interesse om HydroPeptide behandelingen te geven en de producten te kunnen aanbieden in jouw instituut?
Vul het onderstaande formulier in en een accountmanager in jouw regio neemt contact met je op om HydroPeptide-partner te worden. Voordelen van het worden van een HydroPeptide-partner zijn onder meer: ​​speciale prijzen, marketingmateriaal, training en opleiding.

Beauty2People gelooft dat geweldige producten, educatie en samenwerkingsverbanden de beste manier zijn om wederzijdse bedrijfsgroei te stimuleren. Het team van HydroPeptide zorgt voor de productcreatie en houdt rekening met elke geur, textuur en ingrediënt met de behandelkamer in gedachten. Onze accountmanagers zijn toppers in de branche, die je de tools en opleiding bieden die je nodig hebt om succesvol te zijn.

We bieden meer dan 40 unieke behandelingen voor het gezicht en lichaam aan, en ons opleidingsteam zal samen met jou op maat gemaakte protocollen ontwikkelen die naadloos in jouw esthetische filosofie integreren. Deze luxe behandelingen, in combinatie met aanbevolen HydroPeptide thuisverzorgingsproducten, brengen de huid van jouw klanten naar het volgende niveau; van een stralende huid op iedere leeftijd!

Contact

ContactformulierBeauty2People

Schoonheidsspecialisten willen steeds meer resultaatgericht werken en steeds intensievere behandelingen aanbieden. Consumenten eisen namelijk direct zichtbaar resultaat en direct zichtbare huidverbetering. Ook kijken zij – terecht – steeds kritischer naar de gebruikte ingrediënten. Edith de Jong en haar team van Beauty2People ondersteunen sinds 2005 schoonheidsspecialisten met hightech apparatuur en huid verbeterende producten. Het motto van Beauty2People: “als wij iets beloven, maken we het ook waar.”

The Anti-aging Company Beauty2People opereert vanuit Capelle aan den IJssel. Daar bevinden zich het kantoor en de trainingsruimte.

Beauty2People vindt ondersteuning van schoonheidsspecialisten met promotiemateriaal, klantenfolders en gedegen uitleg heel belangrijk. Schoonheidsspecialisten zijn ondernemers! Daarom besteedt Beauty2People veel energie en tijd aan training en marketingadvies. Kennis is macht!

Kijk ook op: www.beauty2people.nl, www.emotionskincare.nl en www.hyamatrix.nl.