0

Het beste serum voor elk huidprobleem

Mei 2020

De Wrinkle Warrior: POWERSERUM


Rond de leeftijd van 25 begint de aanmaak van collageen in de huid te vertragen. Bepaalde factoren zoals roken, blootstelling aan de zon en suikerinname kunnen ook bijdragen aan de afbraak van collageen. Het Power Serum gebruikt collageenverhogende peptiden om deze processen te vertragen of om te keren, waardoor het je nieuwe beste vriend wordt als je focus verlies van stevigheid en rimpels voorkomt.

 

Voor puistjespreventie: REDEFINING SERUM

Niet alleen tieners hebben last van puistjes. Acné bij volwassenen kan net zo moeilijk onder controle zijn en kan worden veroorzaakt door verschillende factoren, van hormonen tot overmatige talgproductie. Het Redefining Serum is ontworpen om alle oorzaken van acné aan te pakken. Deze formule stimuleert door middel van peptiden; het opruimen & doden van bacteriën die acne veroorzaken. Salicylzuur en azelaïnezuur zijn toegevoegd om de olieproductie te verminderen. Gebruik dit samen met onze Purifying Cleanser voor prachtige, heldere resultaten.

Voor perfectionisten op het gebied van pigmentatie: LUMAPRO-C


Onze huidskleur kan op talloze manieren dof of ongelijkmatig worden. Hyperpigmentatie door ouderdomsvlekken of pigmentvlekken manifesteren zich in duidelijke onvolkomenheden. Als een gladde, stralende teint het doel is, probeer dan ons LumaPro-C Pigment Corrector Serum. Deze formule gebruikt resurfacing-peptiden om verhoornde huidcellen los te maken, evenals vitamine C en verhelderende antioxidanten om de melanineproductie te remmen. TIP: voeg een paar druppels Firma-Bright 20% Vitamine C Booster toe voor nog meer drastische verhelderende resultaten.

Voor uw gevoelige kant: SOOTHING SERUM


Veel mensen met een gevoelige huid aarzelen om serums te gebruiken vanwege de sterke dosis actieve stoffen in de formules. Veel producten veroorzaken roodheid, ontsteking en zelfs sterkere reacties zoals netelroos of puistjes bij gevoelige huidtypes. Voor degenen die het ultrazachte zoeken, raden we Soothing Serum aan. Deze geurvrije formule bevat peptiden tegen roodheid en kamille-extracten om roodheid en ontstekingen te kalmeren, met hyaluronzuur en karitéboter om hydratatie aan te trekken en vast te houden. TIP: dit serum is ook geweldig om te gebruiken na intensieve huidverzorgingsbehandelingen zoals laser-gezichtsbehandelingen, microdermabrasie en (intensieve) peelingen.

Voor de perfecte huidbeschermer: HYDROSTEM


Zelfs als je gezegend bent met een geweldige huid, wil je die graag zo behouden. Blootstelling aan UV, vervuiling en zelfs stress kan na verloop van tijd veranderingen in de moleculaire structuur van de huid veroorzaken. Onze superheld-huidbeschermer is het Hydrostem Serum. Dit serum maakt gebruik van botanische stamcellen om je DNA te beschermen en de afweer van de huid te versterken, terwijl plankton-extracten werken om photo-veroudering te minimaliseren. Een gezonde dosis antioxidanten voorkomt schade door vrije radicalen en hyaluronzuur trekt essentiële hydratatie aan voor de huid.

 


Terug