0

Het beste serum voor elk huidprobleem

Mei 2020

De Wrinkle Warrior: een krachtig powerserum

Rond je 25ste begint de aanmaak van collageen in de huid al te vertragen. Bepaalde factoren zoals roken, blootstelling aan de zon en een hoge suikerinname kunnen ook bijdragen aan de afbraak van collageen en dit proces zelfs flink versnellen. Het HydroPeptide Power Serum gebruikt collageenverhogende peptiden om deze processen te vertragen of om te keren. Het product wordt al gauw je nieuwe beste vriend omdat het een verlies van stevigheid en de vorming van rimpels voorkomt.

Puistjes voorkomen: het HydroPeptide Redefining Serum

Niet alleen tieners hebben last van puistjes: acne bij volwassenen kan net zo hardnekkig en prevalent zijn. Die gevoeligheid voor puistjes kan meerdere oorzaken hebben, van hormonen tot overmatige talgproductie. Het Redefining Serum is door HydroPeptide ontworpen om alle oorzaken van acne aan te pakken. De formule ruimt met behulp van peptiden de bacteriën op die acne veroorzaken. Het serum bevat salicylzuur en azelaïnezuur om de olieproductie te verminderen. Gebruik het Redefining Serum samen met onze Purifying Cleanser voor prachtige en heldere resultaten.

Voor perfectionisten op het gebied van pigmentatie: LumaPro-C

Onze huidskleur kan op talloze manieren dof of ongelijkmatig worden. Hyperpigmentatie door ouderdomsvlekken of pigmentvlekken manifesteert zich vaak in duidelijke onvolkomenheden. Als een gladde, stralende teint het doel is, probeer dan ons LumaPro-C Pigment Corrector Serum. Deze formule gebruikt resurfacing-peptiden om verhoornde huidcellen los te maken. Daarnaast remmen vitamine C en verhelderende antioxidanten de melanineproductie. Een tip van het huis: voeg een paar druppels Firma-Bright 20% Vitamine C Booster toe voor nog spectaculairdere resultaten.

Voor je gevoelige kant: Soothing Serum

Veel mensen met een gevoelige huid aarzelen om serums te gebruiken vanwege de sterke dosis actieve stoffen in de formules. Veel producten veroorzaken roodheid, ontsteking en zelfs sterkere reacties zoals netelroos of puistjes bij gevoelige huidtypes. Voor degenen die het ultrazachte zoeken, raden we het HydroPeptide Soothing Serum aan. Deze geurvrije formule bevat peptiden tegen roodheid en kamille-extracten om ontstekingen te kalmeren. Daarnaast bevat het serum hyaluronzuur en karitéboter om hydratatie aan te trekken en vast te houden. Onze tip: dit serum is ook geweldig om te gebruiken na intensieve huidverzorgingsbehandelingen zoals laser-gezichtsbehandelingen, microdermabrasie en (intensieve) peelings.

Voor de perfecte huidbeschermer: Hydrostem

Als je gezegend bent met een geweldige huid wil je die perfectie graag behouden. Blootstelling aan uv-straling, vervuiling en zelfs stress kan na verloop van tijd veranderingen in de moleculaire structuur van de huid veroorzaken. het Hydrostem-serum is de superheld onder onze huidbeschermers. Dit serum maakt gebruik van botanische stamcellen om je DNA te beschermen en de afweer van de huid te versterken, terwijl plankton-extracten photoaging minimaliseren. Een gezonde dosis antioxidanten voorkomt schade door vrije radicalen, terwijl hyaluronzuur zorgt voor de essentiële hydratatie van de huid.


Terug