0

Waarom de herfst, het perfecte moment is om je routine te upgraden

Oktober 2020

Voor een doffe huid

Heb je last hebt van hyperpigmentatie? Of ben je op zoek naar een prachtige natuurlijke gloed? Dan is het belangrijk om producten aan je verzorgingsarsenaal toe te voegen met antioxidanten die verhelderen en beschermen tegen verdere pigmentatie. De nieuwste set van HydroPeptide, de Revamp-Your-Regimen-kit, is speciaal ontworpen voor iedereen die opheldering naar een hoger niveau wil tillen. De HydraFlora Probiotic Essence is ontworpen om tussen je reiniger en serum toe te passen en bevat een overvloed aan antioxidanten die zijn afgeleid van groene thee, gotu kola en citrusextracten.

 Ook inbegrepen in deze set is het Radiance Mask, een masker dat geweldig is om twee keer per week te gebruiken en appelstamcellen inzet om zelfs hyperpigmentatie te verminderen. Ten slotte bevat de set een luxe formaat van de HydroPeptide Firma-Bright, een vitamine C-behandeling die je kunt mengen met al je huidige producten voor ongelooflijke resultaten.

Voor een droge huid

Heb je een droge huid? Dan is het belangrijk om je dag- en nachtroutines te beschouwen als afzonderlijke, maar even belangrijke onderdelen van het huidverzorgingsproces. Voeg gedurende de dag de Somnifera Root Mist (die HydrO18 Activated Water bevat) toe, waardoor je huid onmiddellijk een vochtigheidsboost krijgt. 

Daarnaast raden we je aan om ’s nachts minimaal twee keer per week je gewone vochtherstellende crème in te ruilen voor iets rijkers, zoals ons Hydro-Lock-slaapmasker. Slaapmaskers houden je producten en vocht 's nachts vast, waardoor actieve ingrediënten samenwerken en harmoniëren met je circadiaanse ritme (het natuurlijke dag- en nachtritme van je huid).

Voor een vette huid

Een vette huid is een moeilijk aan te pakken huidtype en gaat vaak gepaard met klachten als acne en verkleuring. Bij dit huidtype is het vooral belangrijk dat producten elkaar niet overlappen, maar dat je juist extra extra exfoliërende stappen toevoegt aan het huidverzorgingsproces. Dit stimuleert celvernieuwing en voorkomt de vorming van puistjes. Heb je een vette huid? Dan raden de experts van HydroPeptide je aan om twee keer per week een oliebalancerend kleimasker, zoals het HydroPeptide Balancing Mask, toe te voegen aan je huidroutine. Als je één keer per week de exfoliërende, tweestaps HydroPeptide Polish en Plump Peel gebruikt, verfijn je jouw huidskleur in een rap tempo.

Voor een ouder wordende huid

Een verouderende huid vereist een gestage rotatie van exfoliërende, actieve ingrediënten en vocht. Het advies: gebruik de HydroPeptide Anti-Wrinkle Polish en Plump Peel één keer per week voor een verhoogde celvernieuwing. 's Nachts kun je onze Nimni Cream onder je gewone vochtherstellende crème aanbrengen. HydroPeptide Nimni Cream is geformuleerd met het gepatenteerde Collageen Support Complex, een bestanddeel dat de bouwstenen voor collageen levert. Daarnaast bevat het retinol (vitamine A) met vertraagde afgifte. Heb je naast een verouderende huid ook nog een droog huidtype? ruil dan je vertrouwde moisturizer in voor een rijkere versie zoals HydroPeptide Power Lift.


Terug