0

Peel To Reveal

Oktober 2019

Niet alle huidproblemen zijn hetzelfde en hyperpigmentatie is een van de moeilijkste problemen om aan te pakken. De meest effectieve oplossingen omvatten vaak agressieve chemische peelingen, die de huid dagenlang rood en gevoelig maken en zelfs je huid kunnen laten schilferen/vervellen. We spraken met Erin Larson, van team USA over HydroPeptide's nieuwste gezichtsbehandeling die ze heeft ontwikkeld, de Clinical Clarity Brightening Facial, een betere en huidvriendelijke oplossing  voor (donkere) pigmentatievlekken.

Een van de belangrijkste doelstellingen van Erin bij het ontwikkelen van deze gezichtsbehandeling was het creëren van een behandeling die net zo effectief zou zijn als een agressievere peeling, zonder de negatieve bijwerkingen. "Ik heb een passie voor klinische resultaten, maar wel zonder de  ervaring van downtime," zegt ze. "We wilden ons verhelderingsregime een stap verder brengen in de behandelkamer”.

De behandeling die ze hebben gecreëerd, combineert de meest krachtigste en effectiefste professionele peelings van HydroPeptide. “We beginnen met de Vitamine C Kristallen, en gaan dan over naar de de intensievere Pumkinpeel, hierna eindigen we met de Extra Strength Peel 2 over het crème masker. Het is wat we een 'drievoudige peeling' noemen, 'zei Erin. Drie peelingen in één behandeling kunnen intens klinken, maar wees gerust, jouw huid van je gezicht zal alleen een beetje roze worden door de verhoogde bloedsomloop, maar verder zie je er perfect uit!

Het crememasker wat het mooiste werkt op pigmentatie is; het Radiance Mask, dit masker is geformuleerd met verhelderende appel en papaja enzymen en 5% melkzuur, evenals verzachtende ingrediënten zoals kariteboter. In de behandeling kunnen er zelfs 2 crememasker gecombineerd worden (gelang naar behoefte van de huid) en hier overheen de 3e peeling aangebracht worden. En de huid zou niet compleet zijn zonder het HydroPeptide ‘s klinisch bewezen LumaPro-C-serum toe te passen, wat Erin aanbeveelt om na de behandeling mee naar huis te nemen om elke dag (2 maal daags) te gebruiken om je pigmentatie verminderen.

Laten we echter eerlijk zijn, als je een gevoelige huid hebt, is de Clinical Clarity Brightening-behandeling misschien niet iets voor jou. Als je op zoek bent naar een iets minder intensieve behandeling, probeer dan onze meer eenvoudige "Brightening Facial" of "Even Brighter Facial". Jouw schoonheidsspecialiste kan een perfect op maat afgestemde behandeling voor jou maken, dus voor ieder huidtype en conditie een passend resultaat!

Hyperpigmentatie is moeilijk te behandelen, maar niet onmogelijk. Als je consistent bent met bezoeken aan je schoonheidsspecialiste voor behandelingen en je thuis voor je huid verzorgt, zul je de resultaten zien waar je naar op zoek bent. Dus laat je verrassen en krijg een egale frisse huid!

Klik hier voor een HydroPeptide Specialist bij jou in de buurt


Terug