0

Peel to reveal

Oktober 2019

Hyperpigmentatie

Niet alle huidproblemen zijn hetzelfde. Hyperpigmentatie is een van de moeilijkst aan te pakken huidproblemen. De effectiefste oplossingen zijn vaak agressieve chemische peelings, behandelingen die de huid dagenlang rood en gevoelig maken en zelfs je huid kunnen laten schilferen of vervellen. We spraken met Erin Larson, die werkt voor ons Amerikaanse team, over HydroPeptide's nieuwste gezichtsbehandeling: de Clinical Clarity Brightening Facial, een krachtige en huidvriendelijke oplossing voor (donkere) pigmentvlekken.

De krachtige en professionele peeling van HydroPeptide

De behandeling combineert de krachtigste en effectiefste professionele peelings van HydroPeptide. “We beginnen met de Vitamine C-kristallen en gaan dan over naar de intensievere Pumkinpeel. We eindigen met de Extra Strength Peel 2, die we aanbrengen over het crèmemasker. Het is wat we een 'drievoudige peeling' noemen”, vertelt Erin. Drie peelings in één behandeling: het klinkt behoorlijk intens... Maar wees gerust: je gezichtshuid wordt tijdelijk een beetje roze door de verhoogde bloedsomloop, maar verder zie je er perfect uit!

HydroPeptide Radiance Mask

Het crèmemasker dat het beste werkt tegen ongewenste pigmentatie is het HydroPeptide Radiance Mask. Dit masker is uitgerust met verhelderende appel- en papaja-enzymen en vijf procent melkzuur, maar bevat ook verzachtende ingrediënten zoals karitéboter. Je kunt zelfs twee crèmemaskers combineren (al naar gelang de behoefte van je huid) en hier overheen de derde peeling aanbrengen. Om de behandeling compleet te maken, gebruik je ook nog het klinisch bewezen LumaPro-C-serum. Neem dit serum na de behandeling mee naar huis en gebruik het tweemaal daags om je pigmentvlekken aan te pakken.

Clinical Clarity Brightening voor de gevoelige huid

Heb je een gevoelige huid? Dan is de HydroPeptide Clinical Clarity Brightening Facial misschien wel dé behandeling voor jou. Ben je op zoek naar een iets minder intensieve behandeling? Probeer dan onze eenvoudigere Brightening Facial of Even Brighter Facial. Jouw schoonheidsspecialiste kan een perfect op maat afgestemde behandeling voor je ontwerpen. Zo krijg je voor ieder huidtype en elke huidconditie een passend resultaat!

 Hyperpigmentatie is moeilijk te behandelen, maar onmogelijk is het zeker niet! Als je consistent bent met je bezoeken aan je schoonheidsspecialiste en thuis goed voor je huid zorgt, zul je de resultaten zien waar je naar op zoek bent. Dus laat je verrassen en krijg een egale en frisse huid! Klik hier voor een HydroPeptide-specialist bij jou in de buurt.


Terug