0

De geheimen van de HydroPeptide Restore Collection

November 2019

Voor wie is deze lijn?

De HydroPeptide Restore Collection is perfect voor iedereen die een droge en gevoelige huid heeft, maar ook voor mensen die preventief willen werken aan het voorkomen van huidveroudering en er altijd goed uit wil blijven zien. Gelukkig kun je deze lijn eenvoudig en moeiteloos integreren in je bestaande verzorgingsroutine. Er zijn zoveel manieren! Het Hydro-Lock-slaapmasker voeg je bijvoorbeeld eenvoudig toe aan jouw vertrouwde nachtelijke verzorgingsroutine. Breng dit heerlijke masker aan over je serum en in plaats van de nachtcrème die je normaal gebruikt. Dit rijke en niet vette masker zal ervoor zorgen dat je huid er de volgende dag weer heerlijk fris en gehydrateerd uitziet.

Heb je een droge huid? Voeg dan een paar druppels HydroPeptide Moisture Reset toe aan je reguliere moisturizer. Door dit eerst twee weken in de avond en ochtend te doen en daarna alleen nog gedurende de avondroutine, geef je jouw droge huid een stevige vocht- en gezondheidsboost. Dankzij de twaalf verschillende, pure oliën die in dit product zitten, wordt je huid gevoed en verzacht en voelt ze binnen korte tijd zeer aangenaam aan.

De HydroPeptide Lip Service, een filler die zich richt op hydraterende lijntjes en rimpels, mag je op en rond je lippen gebruiken. De filler voedt en verzacht de lippen, waardoor storende lijntjes en rimpels worden opgevuld. Bovenop de filler breng je ook perfect je lippenstift of lipgloss aan.

Wat zijn de belangrijkste producten binnen de Restore Collection

De belangrijkste ingrediënten van de Restore Collection zijn gericht op hydratatie en het vasthouden van vocht in de huid. HydrO18 Activated Water houdt vocht vast, de Royal Jelly Peptide verbetert de celregeneratie (het vernieuwen van de huid) en werkt aan de gezondheid van de huid, terwijl de VoluLip-peptiden ervoor zorgen dat de lippen voller en beter gehydrateerd worden.

Wat maakt de restore Collection anders dan andere lijnen van HydroPeptide?

Deze lijn is erg gericht op barrièreherstel en het intense herstel van het vochtgehalte in de huid. De producten zijn ook ontworpen om te werken op het circadiaanse ritme (dag- en nachtritme) van ons lichaam voor betere resultaten bij nachtelijk gebruik.

Welke producten van de Restore-lijn zijn perfect voor een droge en puistige huid?

Elk van de producten uit de Restore-lijn is prima geschikt voor elk huidtype. De Make-up Melt en Cashmere Cleanse kun je bijvoorbeeld perfect gebruiken op een droge en puistige huid. Vaak zijn droge acne-huiden rood en reactief, waardoor de huid droog en trekkerig aanvoelt. De Restore-producten normaliseren de lipidenhuishouding en zorgen ervoor dat de huid weer aangenaam gaat aanvoelen en minder reactief wordt.

Ben je nu benieuwd naar deze mooie producten? Vraag er dan vooral naar bij jouw schoonheidsspecialiste!


Terug