0

Top huidverzorgingstrends om te proberen in 2023

Mei 2023

Nieuw jaar, nieuwe huidverzorgingstrends. De wildgroei aan huidverzorgingsadviezen, tips en trucs op sociale media - sommige beter dan andere - heeft de liefde voor alles wat met schoonheid en welzijn te maken heeft op de voorgrond van het collectieve gesprek gebracht. Sommige trends zijn vreemder dan andere, zoals ' foundation frothing ', maar we hebben de top 5 van meest besproken huidverzorgingstrends voor 2023 samengesteld waar we ook achter staan.

1. Niet-invasieve behandelingen
Dit omvat alles van LED-gezichtsbehandelingen tot krachtige "notox" -ingrediënten in huidverzorging. We zien een toename van "tweakments" die de downtime van cosmetische en chirurgische ingrepen voorkomen. Ruil bijwerkingen in voor voordelen - wat is daar niet dol op?

Wij adviseren:

 
Vochtinfusie Gezichtsbehandeling met LED

LED-licht bevordert de gezondheid en veerkracht van de huid, terwijl verschillende kleuren licht helpen bij het aanpakken van specifieke huidproblemen. Elke stap van de Moisture Infusion Facial-cleanser, peeling, masker en serums-is geformuleerd met hydraterende ingrediënten zoals hyaluronzuur, peptiden en antioxidanten. LED-lichttherapie over het masker versterkt uw resultaten, maximaliseert de potentie en verhoogt de hydratatie nog verder. Uw huid voelt stevig en diep gevoed aan, met een merkbare vermindering van fijne lijntjes en rimpels.

Vind uw dichtstbijzijnde spa en boek uw gezichtsbehandeling.

 
Krachtige lift

Dit is niet voor niets vele malen een bestseller. Het krachtige ingrediëntenassortiment omvat Botox-achtige peptiden die werken om fijne lijntjes en rimpels te verminderen en het Idealift-peptidencomplex dat een steviger en voller uiterlijk bevordert. Langdurige hydratatie en verbeterde barrièrefunctie zijn extra voordelen van deze veelzijdige moisturizer.

2. Hybriden voor huidverzorging en make-up
Sommigen noemen dit zelfs een versie van 'skinamilisme'. Het stroomlijnen van uw routine is altijd een goed idee, en het is zelfs nog beter wanneer producten dubbel werk voor u kunnen doen. Dit omvat cosmetica met dynamische huidverzorgingsingrediënten zoals hyaluronzuur of peptiden om uw huid tijdens het dragen te kalmeren, beschermen en hydrateren.

Wij adviseren:

 
Zonnebescherming getint

SPF is het hele jaar door nodig. Deze getinte zonnebrandcrème werkt niet alleen als een geweldige make-upprimer onder foundation, maar kan ook op zichzelf worden gedragen voor een vlekkeloze, beschermde en schone make-uplook. Solar Defense Tinted past zich onmiddellijk aan elke huidskleur aan voor een gezonde glans, terwijl een unieke mix van calendula-, komkommer- en acai-extracten een rijke bron van antioxidanten vormt om de huid te voeden en te beschermen tegen schade door vrije radicalen. Het resultaat is een gehydrateerde, matte en egale huid die tot 2 uur lang beschermt tegen de schadelijke stralen van de zon.

 
Glans perfectioneren

Het zit allemaal in de naam. Perfectioneer je steenbolk en herstel de volheid, het volume en de definitie van je lippen binnen enkele minuten en verminder de zichtbaarheid van liplijnen met deze volle, voedende lipbehandeling. Een verwarmend, tintelend gevoel laat je weten dat het werkt, en een stralende, transparante glans geeft de juiste hoeveelheid glans en pigment. Houd dit bij de hand om de collageenproductie te ondersteunen voor meer jeugdig ogende lippen na verloop van tijd.

3. Mooi ouder worden
Anti-veroudering is op zijn retour, vervangen door de veel uitnodigendere en accuratere term 'gezond ouder worden'. Waarom? Ouder worden is een voorrecht. We willen misschien enkele van de fysieke uitingen zoals fijne lijntjes en pigmentatie verminderen, maar dat betekent niet dat we niet dankbaar zijn om elk jaar te begroeten. Deze herformulering omvat het gebruik van producten die de ouder wordende huid ondersteunen en die speciaal zijn gemaakt om problemen aan te pakken en resultaten te leveren.

Wij adviseren:

 
Power-serum

Geliefd bij huidverzorgingsprofessionals, bevat dit serum een ​​reeks geconcentreerde ingrediënten van peptiden, sojabonenzaadextract en collageenondersteunende Ellagi-C om alle tekenen van veroudering holistisch aan te pakken. Gewichtloos maar krachtig, Power Serum verbetert zichtbaar fijne lijntjes, rimpels en soepelheid van de huid.

 
Nimni-crème

De gepatenteerde Nimni Cream is geformuleerd met een baanbrekend aminozuurcomplex ontwikkeld door 's werelds toonaangevende expert op het gebied van collageen, Dr. Marcel Nimni. In een klinische studie vertoonde 91% van de deelnemers minder fijne lijntjes en rimpels en een gladdere textuur.

 
Time-release retinol helpt bij de celvernieuwing en het is klinisch aangetoond dat het de aanblik van een gezonde collageenproductie bevordert, waardoor de huid gladder, helderder en gelijkmatiger wordt.

4. Gezondheid van de binnen-buitenhuid
Het behouden van een sterke huidbarrière is de sleutel tot een algehele gezondheid van de huid. Probeer dit jaar een meer holistische benadering te volgen door een supplement toe te voegen dat je huid van binnenuit ondersteunt, en actuele producten die samenwerken met een dagelijks supplement om je huid van buitenaf te beschermen.

Wij adviseren:

 
InnerDerm Rx

We houden ervan om een ​​huidsupplement toe te voegen, vooral een die veganistisch, niet-toxisch is en klinisch bewezen ingrediënten bevat, waaronder Lycomato™ en Ahiflower Oil, voor een gladdere, gehydrateerde en beschermde huid. 

 
Neem dagelijks één capsule InnerDerm Rx om:

Help de verschijning van roodheid te verminderen
Beschermen tegen fotoveroudering en ontstekingen
Ondersteuning van hydratatie, elasticiteit en gladheid van de huid
Verminder de zichtbaarheid van fijne lijntjes en rimpels
 

Lees meer over hoe we InnerDerm Rx hebben ontwikkeld van onze residente epigeneticus Dr. Neal Kitchen.

 
Kracht Luxe

Deze diep rijke, ultra-herstellende crème werkt met het circadiane ritme van je huid om na verloop van tijd in balans te komen en te herstellen. Gebruik Power Luxe als laatste stap in uw nachtelijke routine om hydratatie vast te houden en celvernieuwing te stimuleren terwijl u slaapt en gebruik 's nachts om de natuurlijke lipidenbarrière van uw huid te beschermen en uitdroging en gevoeligheid te voorkomen. Het klinisch bewezen retinol-alternatief Bakuchiol combineert met vier lagen hyaluronzuur en anti-rimpelpeptiden om collageenondersteuning te bieden en een jeugdige gloed op de huid te herstellen


Terug