0

De beste huidverzorgingsproducten om te maken in 2020

Januari 2020

Huidverzorging is een belangrijk onderdeel van je persoonlijkheid. Daarom hebben we een paar eenvoudige en uiterst plezierige oplossingen bedacht die je makkelijk inbouwt in je dagelijkse verzorgingsroutine. Zo weet je zeker dat je jouw huiddoelen bereikt en snel de vruchten plukt van je huidverzorgingsinspanningen.

Oplossing 1: elke dag hydrateren

Zelfs voor de meest toegewijde huidverzorger kan een uit twaalf stappen bestaande huidverzorgingsroutine teveel van het goede zijn. Als je 's ochtends dertig seconden de tijd hebt om iets voor jezelf te doen, zorg dan in ieder geval dat je je hydraterende crème (zoals de HydroPeptide Power Lift of Face Lift Moisturizer) aanbrengt voordat je de deur uitloopt. We raden je ook aan om een SPF te gebruiken en zo je huid effectief te beschermen tegen uv-licht. Je kunt namelijk zeker in het voorjaar en de zomer nooit te goed tegen de zon beschermd zijn…

Oplossing 2: altijd ’s avonds je make-up verwijderen

Je make-up 's nachts op je huid achterlaten lijkt niet zo'n probleem. Maar het kan helaas leiden tot een hele reeks huidproblemen die een blijvend effect hebben. Bewaar je reinigingsdoekjes (zoals onze HydroActive Cleansing Cloths) naast je bed om ervoor te zorgen dat je, hoe moe je ook bent, alle verontreinigende stoffen en make-up nog steeds van je huid kunt verwijderen.

Oplossing 3: behandel je donkere vlekken en lijntjes

Neem je jezelf voor om je grootste huidproblemen aan te pakken? Dan kun je de nodige stappen ondernemen en snelle veranderingen in de structuur en het uiterlijk van je huid zien. Als je bijvoorbeeld donkere vlekken wilt verminderen en de elasticiteit van je huid wilt verbeteren, kun je de Firma-Bright 20% Vitamine C Booster mengen met je dagelijkse vochtherstellende crème om snel huidverbeteringen te realiseren.

Oplossing 4: neem geregeld een gezichtsbehandeling

Met geregeld bedoelen we in dit verband elke vier tot acht weken. Schoonheidsspecialisten kunnen dankzij hun expertise nog een stukje verder gaan dan de verzorgingsproducten die je thuis gebruikt.  En met hun kennis over huidverzorging ben je in goede handen. Door regelmatig een gezichtsbehandeling in te plannen wordt je huid in een rap tempo gezonder en mooier. En jij kunt lekker ontspannen genieten van een heerlijke massage.

Bekijk onze salon-locator om een schoonheidsspecialist(e) bij jou in de buurt te vinden voor een gezichtsbehandeling die helemaal is afgestemd op jouw huid!


Terug