0

De beste huidverzorgingsoplossingen om te maken in 2020

Januari 2020

Huidverzorging is een onderdeel van je persoonlijkheid, daarom hebben we een paar zeer eenvoudige, zelfs plezierige oplossingen bedacht die je zelf makkelijk kan vervullen, zodat je zeker weet dat je je huid-doelen bereikt en snelle resultaten van je huidverzorging ziet.

Oplossing 1: Elke dag hydrateren

Zelfs voor de meest toegewijde huidverzorgingsliefhebber, kan een 12-stappen huidverzorgingsroutine teveel zijn.. Als je 's ochtends 30 seconden de tijd hebt om iets voor jezelf te doen, zorg dan in ieder geval dat je je hydraterende crème (zoals de Power Lift of Face Lift Moisturizer) aanbrengt voordat je de deur uitloopt. We raden ook aan om een ​​SPF te gebruiken, om je huid te beschermen tegen UV licht, omdat je nooit genoeg SPF kunt gebruiken.

Oplossing 2: Altijd ’s avonds je make-up verwijderen

Je make-up 's nachts op je huid achterlaten lijkt zo'n klein probleem, maar het kan leiden tot een hele reeks huidproblemen die een blijvend effect hebben. Bewaar je reinigingsdoekjes  (zoals onze HydroActive Cleansing Cloths) naast je bed om ervoor te zorgen dat je, hoe moe je ook bent, de verontreinigende stoffen en make-up nog steeds van je huid kunt verwijderen.

Oplossing 3: Behandel je donkere vlekken en fijne lijntjes

Als je jezelf voorneemt om je grootste huidproblemen aan te pakken, kun je de nodige stappen ondernemen en snelle veranderingen in je huid zien. Als je bijvoorbeeld je donkere vlekken wilt verminderen en de elasticiteit van je huid wilt verbeteren, kun je de Firma-Bright 20% Vitamine C Booster mengen in je dagelijkse vochtherstellende crème om snel verbetering aan je huid te zien.

Oplossing 4: Neem geregeld een gezichtsbehandeling

Deze oplossing hoeft slechts eenmaal per 4-8 weken te gebeuren. Schoonheidsspecialisten kunnen verder gaan dan je thuisverzorgingsproducten en met hun kennis over huidverzorging ben je in goede handen. Door regelmatig een gezichtsbehandeling in te plannen worden je resultaten versnelt & versterkt, terwijl je lekker kunt ontspannen van een heerlijke massage.

Bekijk onze salon-locator om een schoonheidsspecialiste bij jou in de buurt te vinden voor een gezichtsbehandeling afgestemd op jouw huid!


Terug