0

Wat betekent het om je huid te Detoxen?

Februari 2020

In de huidverzorgingswereld van HydroPeptide betekent detox in wezen;

  • het wegnemen van fysieke vuil, afvalstoffen en overtollige olie, die zich ophopen op onze huid.
  • het neutraliseren van schadelijke vrije radicalen, door invloeden van buitenaf, met behulp van anti-oxidanten.
  • Met behulp van prebiotica zorgen we ervoor dat de huideigen flora in balans komt, dus de afweer tegen invloeden van buitenaf wordt versterkt.

Dit zijn echte stappen die we kunnen nemen in de richting van gezondere huid, die functioneert beter!

 

Welk product kun je gebruiken om de afweer van je huid te versterken?

Probeer onze Hydraflora Essentie!

 

Welke ingrediënten moet je vermijden wanneer je je huid wil ontgiften?

Probeer te voorkomen dat er iets te hards, zoals schurende scrubs of een borstel of je huid heen gaat. Of bijvoorbeeld een agressieve reiniging, zeep en producten die niet op jouw huid zijn afgestemd. Dit verwijdert de gezonde huidflora en zorgt ervoor dat de huid toegankelijk wordt voor invloeden van buitenaf. Hierdoor ontstaan er reacties en huidproblemen. Dit wil je toch niet!?

 

Waarom is het belangrijk om onze huid ontgiften?

We worden allemaal blootgesteld aan vervuiling en invloeden van buitenaf. Of het komt van uitlaatgassen van auto's, blauw licht uit schermen en telefoons, of zelfs als het meer is gerelateerd aan leefstijl, zoals slechte voeding of niet verwijderen van onze make-up 's nachts. Al deze dingen kunnen bijdragen aan de afbraak van onze huid en het verminderen van de cellulaire gezondheid. Door het ontgiften van onze huid kunnen we juist de huid stimuleren om optimaal te gaan werken.

 

Wat is blauw licht?

Blauw licht is afkomstig van je smartphone, je laptop, de verlichting maar ook het zonlicht. Blauw licht zorgt ervoor dat er meer vrije radicalen vrij komen in je huid. Deze versnellen het verouderingsproces. Dit wil je toch niet!? Bescherm je huid nu tegen blauw licht op deze eenvoudige manier; spray onze Somnifera Root Mist iedere 2 uur op je huid en je bent beschermt tegen blauw licht. Ook fixeert deze mist je make up en houdt hij vocht vast in je huid. De ideale verfrissing en bescherming op kantoor!

 

Hoe vaak is het nodig om je huid te ontgiften?

Altijd, iedere dag! We worden iedere dag opnieuw blootgesteld aan invloeden van buitenaf.

 

Behoefte aan een snelle manier om je huid te ontgiften aan het einde van iedere dag?

Probeer onze HydroActive Cleanse reinigingsdoekjes.

Een makkelijke en eenvoudige manier om make up te verwijderen, je huid te reinigen en te beschermen tegen invloeden van buitenaf. Tevens zorgen deze doekjes ervoor dat je huid verheldert, verfrist en vocht vast wordt gehouden in de huid.


Terug