0

What the neck!

December 2019

Wij hebben onze favoriete at-home stappen voor jou samengesteld;

1. Cleansing

De reiniging is de basis voor een mooie huid. Dit betekent dat het niet alleen belangrijk is om jouw gezicht te reinigen, maar ook jouw hals en décolleté!

Ons favoriete product hiervoor is de exfoliating cleanser.

Maar belangrijk is wel dat je allereerst de huid reinigt met bijvoorbeeld de Cleansing Gel of de Cashmere Cleanse.

Reinig altijd 2 maal jouw huid achter elkaar met een reinigingsproduct, de eerste keer om de eventuele make-up en afvalstoffen op de huid te verwijderen en de tweede keer om intensief in de poriën te reinigen voor nog meer resultaat.

2. Special Treatment

Omdat de hals en decolleté een dunnere huid hebben dan de rest van het lichaam, is het belangrijk om ze zorgvuldig te behandelen met anti-aging behandelingen/producten. Ook al zie je nu nog geen lijntjes en rimpels en de tekenen van huidveroudering, het is juist heel erg belangrijk om preventief te werken! Het Firm-A-Fix Nectar Serum zal je helpen om preventief te werken en zal bestaande lijntjes, rimpels en verslappingen verminderen. Het serum is samengesteld uit tien anti-aging peptiden die tegen elk teken van veroudering zullen gaan werken. De huid zal voller, strakker en steviger worden. Bestaande pigmentatie zal verhelderen en de pigment aanmaak zal geremd worden. Ook zullen de hals en decolleté minder rood en vlekkerig reageren.

Breng dit serum 's morgens en 's avonds na de reiniging aan op je hals en decolleté, hierover heen breng je dan nog een moisturizer aan en overdag een SPF.

 

3. Chin Up             

“Tech Neck” rimpels en lijnen worden ook veroorzaakt doordat we uren per dag op onze smartphone, laptop etc. zitten, iedere dag weer…

Probeer om dit te veranderen; verandering van houding /hoogte zodat de schermen op een natuurlijk ooghoogte zitten en je niet meer naar beneden hoeft te kijken.

             

4. Zonnescherm, Zonnescherm, Zonnebrandcrème, SPF

We weten een SPF is je eerste anti-aging crème!

Dit geldt niet alleen voor je gezicht, maar ook voor je hals en decolleté. De huid van je hals en decolleté is zelfs nog gevoeliger voor zonnestraling, dus extra belangrijk om dit mee te nemen in je dagelijkste routine.

Wist jij dat UV-A-straling zelfs door kleding en glas heen gaat? Dus zelfs in de winterperiode, bij regenachtig weer of zit je binnen, een SPF op basis van UV-A, UV-B en infrarood bescherming is iedere dag nodig voor een mooie huid!


Terug