0

What the neck!

December 2019

De hals en decolleté verraden meestal als eerste de leeftijd van een persoon. Ze zijn sterk onderhevig aan invloeden van buitenaf, waardoor hier als eerste verslapping, lijntjes, rimpels en pigmentatie ontstaan. Gelukkig kun je hier wel iets aan doen. Wij hebben speciaal voor jou onze favoriete thuisroutines samengesteld.

1.   Cleansing

De reiniging (cleansing) is de basis voor een mooie huid. Dit betekent dat het niet alleen belangrijk is om jouw gezicht te reinigen, maar ook je hals en décolleté! Ons favoriete product hiervoor is de HydroPeptide Exfoliating Cleanser.

Maar het is wel belangrijk dat je allereerst de huid goed reinigt met bijvoorbeeld de HydroPeptide Cleansing Gel of de Cashmere Cleanse.

Reinig je huid altijd twee achter elkaar met een reinigingsproduct: de eerste keer om eventuele make-up en afvalstoffen op de huid te verwijderen en de tweede keer om de poriën intensief te reinigen voor een nog beter totaalresultaat.

2.   Speciale behandeling

Omdat de hals en het decolleté een dunnere huid hebben dan de rest van het lichaam, is het belangrijk om ze zorgvuldig onder handen te nemen met behandelingen of producten die huidveroudering tegengaan. Ook al zie je nu nog geen lijntjes en rimpels en de tekenen van huidveroudering: het is juist erg belangrijk om preventief te werk te gaan!

Het HydroPeptide Firm-A-Fix Nectar Serum helpt je om preventief te werken en vermindert bestaande lijntjes, rimpels en verslappingen. Het serum is samengesteld uit tien anti-agingpeptiden die elk teken van veroudering tegengaan. De huid wordt voller, strakker en steviger, bestaande pigmentatie verheldert en de pigmentaanmaak wordt geremd. Ook zullen de hals en decolleté minder rood en vlekkerig worden. Breng dit serum 's morgens en 's avonds na de reiniging aan op je hals en decolleté. Breng bovenop het serum nog een moisturizer en SPF (overdag) aan voor een perfect en stralend resultaat.

3.   Chin-up

De zogenoemde ‘tech-neck’-rimpels zijn het resultaat van de vele uren die we elke dag doorbrengen achter onze computers of op onze smartphones. Gelukkig kun je hier ook iets tegen ondernemen. Probeer vooral je houding te veranderen, zodat de schermen zich op een natuurlijke ooghoogte bevinden en je niet continu meer naar beneden hoeft te kijken.

4.   Zonnescherm, zonnebrandcrème, SPF

Niet iedereen weet het, maar een SPF is je eerste antiverouderingscrème! Die wijsheid geldt niet alleen voor je gezicht, maar ook voor je hals en decolleté. De huid van je hals en decolleté is zelfs nog gevoeliger voor zonnestraling en dus extra belangrijk om mee te nemen in je dagelijkse routine.

Wist jij dat uv A-straling zelfs door kleding en glas heen gaat? Dus zelfs in de winterperiode, als het in Nederland vaak regent en je veel uurtjes binnenshuis doorbrengt, is een SPF iedere dag nodig voor het behouden van een mooie huid!


Terug