0

Antioxidanten-Happy Cellen

Juli 2020

Antioxidanten in de mix

Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat antioxidanten rimpels zichtbaar verminderen en verzachten. Ze verdedigen, verhelderen, verstevigen en repareren de huid. Er is niet één enkele antioxidant aan te wijzen die het beste werkt tegen huidveroudering. Het gaat er vooral om dat het huidverzorgingsproduct dat je gebruikt een mix van verschillende en effectieve antioxidanten bevat. Over het algemeen geldt: hoe meer antioxidanten, hoe beter. Maar ook een uitgebalanceerde mix met andere ingrediënten zorgt voor een betere werking van het totaalproduct.

Antioxidanten verdedigen je huid

Je huid ondervindt iedere dag de schadelijke effecten van milieuvervuiling. Denk hierbij aan het verslappen van je huid, het ontstaan van rimpels en een doffe teint.

HydroPeptide HydroStem is een krachtige antiverouderingscrème die huidverjongende peptiden verenigt met plantenextracten die beschermen tegen uv-straling en andere weers- en omgevingsinvloeden. Antioxidantrijke botanische stamcellen (de zogenoemde super-antioxidanten) voeden de huidcellen en verbeteren de gezondheid en glans van de huid om een stralende en frisse look te creëren. 

HydroPeptide Solar Defence Tinted SPF 30 is een getinte moisturizer met SPF die bescherming over het hele spectrum biedt en zorgt voor een stralende, egaal ogende huid. Het middel beschermt de huid niet alleen tegen uv A-, uv B- en infraroodstralen: de zich aan je huidskleur aanpassende bollen in de crème leveren en activeren tevens een lichtgewicht-dekking die past bij de meeste huidtinten.

Het resultaat? Een huid met een prachtige gezonde gloed! Aloë vera kalmeert de gevoelige en zonverbrande huid, terwijl huidvriendelijke ingrediënten zoals hyaluronzuur onmiddellijk hydrateren. Daarnaast helpen probiotica om de huid weer in balans te brengen, terwijl een mix van calendula-, komkommer- en acai-extracten bescherming levert tegen vrije radicalen.

Antioxidanten maken de huid lichter

Sommige antioxidanten laten je huid stralen. Deze antioxidanten helpen een doffe, ongelijkmatige teint te verbeteren en geven je een gezonder uitziende huid. Vitamine C is als antioxidant bijvoorbeeld heel effectief bij het tegengaan van een doffe huid en het egaliseren van je teint. 

HydroPeptide Firma-Bright is een vitamine C-booster die speciaal is ontworpen om de huid van buitenaf zichtbaar te verjongen. En het beste aan deze oplossing: je hoeft je vertrouwde verzorgingsroutine niet te veranderen! Voeg drie tot vier druppels Firma-Bright toe aan je serum of Nimni-product en je gaat de resultaten snel zien.... 

Met een potentie van twintig procent gaat HydroPeptide Firma-Bright een stuk verder dan gelijkaardige producten die gebruikmaken van antioxidanten en verheldering om je huid een steviger en strakker uiterlijk te geven. Een gestabiliseerde vorm van vitamine C, natriumascorbylfosfaat genaamd, wordt ondersteund door peptiden die de huid regenereren en een lichtere kleur geven. Het resultaat? Een zichtbaar gezonder en jeugdiger uiterlijk. Firma-Bright bevat ook licht- en hittebestendig niacinamide dat beschermt tegen schade door vrije radicalen. 

HydroPeptide Luma Pro-C is een serum dat niet alleen sterk gestabiliseerde vitamine C bevat, maar ook oplichtende peptiden, krachtige antioxidanten en pigmentremmers herbergt. Deze uitgebalanceerde mix van bestanddelen zorgt ervoor dat donkere vlekken veilig vervagen. Je zult na het gebruik genieten van de verbeterde textuur en heldere uitstraling van je huid. Deze krachtige cocktail van huidoplichters en vitamine C maakt pigmentvlekken minder zichtbaar en remt toekomstige hyperpigmentatie. 

Tot slot is er ook nog Solar Defence Non-Tinted SPF 50. Dit smeersel bevat ook nog eens verhelderende antioxidanten en fungeert als een minerale zonnebrandcrème SPF 50 die je beschermt tegen de schadelijke invloed van (te) veel zonlicht. Naast de sunblocker bevat de crème ook nog een gewichtloze hydratatie en botanische antioxidanten. De zijdezachte formule laat een prachtige, pure en matte finish achter en beschermt je huid tegen de fijne lijntjes en rimpels die worden veroorzaakt door vrije radicalen.

Antioxidanten verstevigen je huid

Naarmate je ouder wordt, raken belangrijke stoffen in je huidoppervlak uitgeput. Hierdoor wordt je huid minder stevig en kunnen er rimpels ontstaan. Een krachtige mix van antioxidanten vult belangrijke stoffen aan, waardoor dit proces vertraagt en de huid steviger wordt. 

HydroPeptide Nimni Cream is een hoogwaardige huidversteviger pur sang. Ben je nog geen Nimni-believer? Dan ga je dat zeker worden als je het middel uitprobeert. De crème is samengesteld met een baanbrekend aminozuurcomplex dat zo krachtig is dat het gepatenteerd is. Maar dat is nog niet alles: HydroPeptide heeft de exclusieve Nimni-technologie gecombineerd met time-release retinol en vitamine C voor een geloofwaardige formule die niet alleen verstevigt en verzacht, maar je huid ook een stralende glans geeft die je nog nooit eerder hebt gezien. 

De werking van Nimni Cream is ook wetenschappelijk onderbouwd. Het collageen-ondersteuningscomplex dat de basis vormt van de formule is namelijk ontwikkeld door HydroPeptide’s hoofdgeneticus Dr. Neal Kitchen en Dr. Marcel Nimni, de wereldberoemde wetenschapper die hét standaardwerk over collageen schreef en letterlijk bijna een heel leven lang onderzoek heeft gedaan naar collageen en antiveroudering. Naast Nimni Cream is er ook nog Nimni Day, een huidverzorgingswonder dat de huid verstevigt, glad maakt en beschermt met een uniek collageencomplex. Het bevat bovendien milieubeschermers die de huid versterken. 

Tot slot is er ook nog HydroPeptide Firm-a-Fix. Dit product richt zich specifiek op de hals en het decolleté en gaat daar huidproblemen als verslapping en zonbeschadiging tegen. Het middel verstevigt de huid zichtbaar met krachtige, collageenhoudende peptiden. Neem dus afscheid van liftlijnen en rimpels dankzij de combinatie van een werkzaam antirimpel-peptidencomplex en hyaluronzuur. Tot slot verheldert en vervaagt Firm-a-Fix zonneschade met een krachtige antioxidantenmix.

Antioxidanten repareren de huid

Antioxidanten kunnen niet alleen kalmeren, verzachten en verstevigen; ze hebben ook het vermogen om de huid te repareren. 

Wil je dat je huid weer aanvoelt als die van je 22-jarige zelf? Geen probleem met HydroPeptide Face Lift. Dit middel maakt gebruik van een krachtig L22-lipidencomplex om de huidafweer te verhogen tot het niveau dat de norm was in de tijd dat jouw huid in topvorm was. Deze crème zorgt ook voor de optimale hoeveelheid hydratatie, terwijl antioxidanten en peptiden je beschermen tegen schadelijke vrije radicalen. 

HydroPeptide HydraFlora is een antiverouderings-essence die veel meer is dan een simpele gezichtstoner. De unieke formule herstelt en versterkt de vitale microflora en vochtbarrière van de huid met pre- en probiotica. Rijke botanische extracten en antioxidanten voeden de huid en beschermen deze tegen schade door vrije radicalen en vervuiling. Kokoswater en blauwe agave verfijnen de poriën en maken de textuur van jouw huid heerlijk glad. 

HydroPeptide Moisture Reset is een op fytonutriënten gebaseerde gezichtsolie die is ontworpen om zelfs de meest gevoelige huidtypes te hydrateren. Elke druppel is verrijkt met diep voedende ingrediënten zoals avocado- en lavendelolie om de huid onmiddellijk te hydrateren en verrijken. Vitale voedingsstoffen en antioxidanten beschermen de huid tegen milieuschade en verbeteren de natuurlijke lipidenbarrière van de huid. Rijstzemelextract kalmeert zachtjes irritatie en roodheid, terwijl bloemextracten de textuur van je huid verzachten. Bij consistent gebruik ontstaat een gelijkmatige, stralende huid die boterzacht aanvoelt. Voeg een paar druppels toe aan een product, bijvoorbeeld aan je moisturizer, serum of zelfs je bodylotions, voor een extra dosis vocht.

 

 


Terug