0

Welke voordelen heeft Hyaluronzuur voor uw huid.

Oktober 2022

Hyaluronzuur is behoorlijk buzzworthy geworden in de huidverzorgingswereld, maar wat is precies de functie van dit spraakmakende ingrediënt? En welke producten zijn het meest effectief? We duiken diep in wat, waarom en hoe deze huidredder een begrip werd.

Wat is hyaluronzuur?
Hyaluronzuur is vaak synoniem met hydratatie. Als een bevochtiger die van nature in de huid voorkomt, trekt hyaluronzuur water naar zich toe als een magneet en bindt het zich aan het water in de cellen voor een veerkrachtige, jeugdige teint. "Hyaluronzuur is een molecuul dat 1000x zijn eigen gewicht in water vasthoudt", zegt schoonheidsspecialiste Allison Shoemaker. "Op deze manier helpt het de huid mollig en gezond te houden." Als gevolg hiervan is hyaluronzuur een veelgebruikt en effectief huidverzorgingsingrediënt voor het gladstrijken van fijne lijntjes en het vernieuwen van de verouderende huid.

De belangrijkste voordelen van hyaluronzuur voor de huid
"Een van de belangrijkste voordelen van hyaluronzuur in actuele formuleringen is het vermogen om vocht in de huid te brengen", zegt epigeneticus Dr. Neal Kitchen. "Hyaluronzuur heeft veel toepassingen en kan oraal worden ingenomen via een supplement, gebruikt als een belangrijk ingrediënt in actuele serums en zelfs als injecteerbare vuller."

Als een van nature voorkomende stof in het lichaam, heeft hyaluronzuur een aantal voordelen naast een gezonde, soepele huid: verbetering van de wondgenezingsreactie, verlichting van gewrichtspijn, verzachtende symptomen van zure terugvloeiing, verlichting van droge ogen en behoud van botsterkte.

Bij gebruik in huidverzorging is hyaluronzuur een fantastische hydrator. Het helpt rimpels te verminderen en geeft de huid een stralende, veerkrachtige uitstraling.

Voor welk huidtype is hyaluronzuur?
Gelukkig is hyaluronzuur geschikt voor alle huidtypes. Het is een van de redenen waarom de meeste HydroPeptide-serums en moisturizers hyaluronzuur als actief ingrediënt bevatten. Het is een uitstekende hydrator, zeer zacht en perfect voor alle huidtypes, zelfs de gevoelige huid.

Hoe gebruik je hyaluronzuur in huidverzorging? 
"Hyaluronzuur is iets dat ons lichaam van nature produceert", zegt Allison. "Naarmate we ouder worden en worden blootgesteld aan milieu-agressors, breekt het hyaluronzuur dat we in onze huid hebben gemakkelijker af en neemt de productie af. Het gebruik van een hyaluronzuurbooster, zoals Daily Drench , helpt het hyaluronzuur in de huid aan te vullen en ondersteunt het vermogen van uw huid om meer van zichzelf aan te maken.”

 
"Als we kijken naar actieve ingrediënten in actuele huidverzorging, kijken we altijd naar twee cruciale onderdelen: de onmiddellijke voordelen van het ingrediënt en de langetermijnbehoeften van het lichaam", zegt Dr. Neal. "Daily Drench is geformuleerd om de onmiddellijke voordelen van hyaluronzuur-achtige hydratatie te krijgen - terwijl het onze huid ook aanmoedigt om zelf meer hyaluronzuur te produceren."

Triluronzuur is een geweldige ingrediëntoptie voor beide behoeften. Het gebruik van triluronzuur naast andere signaalmoleculen zoals het Syn-Hycan-peptide ondersteunt de gezondheid en hydratatie van onze huid op de lange termijn door de eigen productie van hyaluronzuur door uw huid te bevorderen.

Wat maakt Daily Drench Hyaluronzuur Peptide Booster effectief?
"Daily Drench is een unieke optie om hyaluronzuur in de huid te stimuleren", zegt Allison. "Het levert niet alleen drie verschillende soorten hyaluronzuur aan de huid, maar stimuleert ook het vermogen van de huid om zijn eigen hyaluronzuur aan te maken door de kracht van signaalpeptiden." 

Daily Drench bevat triluronzuur: hyaluronzuur met een laag, gemiddeld en hoog gewicht. De verschillende gewichten gaan naar verschillende huidlagen en hebben verschillende functies om de huid gehydrateerd en gezond te houden. "De soorten gewicht die we in Daily Drench gebruiken, helpen bij het herstel van de huidbarrière, het verminderen van ontstekingen en het stimuleren van het vermogen van de huid om zijn eigen hyaluronzuur aan te maken", zegt Allison. "Het is ook een zeer geconcentreerd product, dus een beetje gaat een heel lange weg!"

 
Welke andere HydroPeptide-producten hebben hyaluronzuur?
InnerDerm Rx , ons dagelijkse supplement voor de gezondheid van de huid, verbetert de voordelen van actueel hyaluronzuur door de toedieningsmethode af te ronden. Het is aangetoond dat orale inname het huidoppervlak verbetert.

De beste manier om ten volle van de voordelen van hyaluronzuur te genieten, is met een complete huidverzorgingsroutine: reiniger , serum , vochtinbrengende crème en SPF . HydroPeptide biedt ten minste één optie voor elke stap met hyaluronzuur, inclusief gezichtsmaskers en gerichte oogbehandelingen, zodat u uw huid op elke leeftijd stevig, stevig en gezond kunt houden.


Terug