0

Oogserums, de nieuwe beste vriend voor jouw oogzone

Juli 2020

Waarom zou je een oogserum gebruiken?

Oogserums werken volgens hetzelfde principe als gezichtscrème, maar richten zich specifiek op problemen rondom de ogen. Zowel oog- als gezichtsserums zijn gericht op het behandelen van huidproblemen met de meest krachtige actieve ingrediënten die in de huid worden opgenomen. Ze zijn vaak ontwikkeld op waterbasis, waardoor ze vederlicht aanvoelen en snel in de huid trekken. Het voordeel hiervan? Je kunt direct na het gebruiken van een oogserum een moisturizer en SPF aanbrengen zonder de poriën te verstoppen.

Voor wie is een oogserum geschikt?

Heb je last van fijne lijntjes, donkere kringen of wallen rond de ogen? Dan is een oogserum de oplossing voor jou. In vergelijking met een oogcrème dringt een oogserum dieper de huid binnen om je oogzone-problemen effectief aan te pakken. Een oogserum kan zelfs onder make-up worden gebruikt zonder klontering of vegen te veroorzaken.

Kun je zowel een oogcrème als een oogserum gebruiken?

De experts van HydroPeptide raden meestal aan om beide producten te gebruiken als er sprake is van een extra vochtbehoefte onder de ogen. Het gebruik van een oogcrème bovenop een oogserum kan krachtige voedingsstoffen vasthouden en vochtverlies gedurende de dag voorkomen.

Hoe breng je een oogserum aan?

Met een oogserum als HydroPeptide Vital Eyes Instant Awakening Serum gebruik je de roller om een kleine hoeveelheid product te verdelen totdat je voelt dat het serum in de huid wordt opgenomen. Het leuke van een oogserum is dat je veel dichter bij het oog kunt komen: je bereikt zelfs probleemloos het wenkbrauwbot en ooglid. Een oogcrème mag je vaak alleen aanbrengen over de botstructuur van de ogen.

Welk serum moet ik kiezen?

Als je de zichtbaarheid van fijne lijntjes en rimpels wilt verminderen en de ogen wilt opvrolijken, raden we onze Vital Eyes Instant Awakening Serum aan. Als je verslapte oogleden hebt, is HydroPeptide’s Uplift Eye-serum de beste keus. Heb je daarentegen last van donkere kringen? Ga dan voor HydroPeptide Eye Authority. Je kunt de serums trouwens ook prima mixen en naast elkaar gebruiken: denk aan Vital Eyes & Eye Authority in de ochtend en Vital Eyes & Uplift in de avond. Zo ontstaat een mooie mix van ingrediënten voor de perfecte oogopslag!


Terug