0

Oog Serums, de nieuwste beste vriend voor jouw oogzone

Juli 2020

Waarom zou je een oogserum gebruiken?

Oogserums werken aan hetzelfde uitgangspunt zoals een gezichtsserum, maar richten zich natuurlijk op problemen rondom de ogen. Zowel oog- als gezichtsserums zijn gericht op het behandelen van huidproblemen met de meest krachtige actieve ingrediënten die in de huid worden opgenomen. Ze bestaan vaak meer op waterbasis, dus voelen ze vederlicht aan en trekken snel in de huid, waardoor je direct erna een moisturizer en SPF  kunt aanbrengen zonder de poriën te verstoppen.

Voor wie is een oogserum geschikt?

Als je last hebt van fijne lijntjes, donkere kringen of wallen in het gebied rond de ogen, dan is een oogserum geschikt voor jou. In tegenstelling tot oogcrèmes kan een oogserum dieper de huid in om je oog zone problemen aan te pakken. Een oogserum kan zelfs onder make-up worden gebruikt zonder klontering of vegen te veroorzaken.

Kun je zowel een oogcrème als een oogserum gebruiken?

We raden meestal aan om beide producten te gebruiken bij extra vochtbehoefte onder de ogen. Het gebruik van een oogcrème bovenop een oogserum kan de krachtige voedingsstoffen vasthouden en kan ook vochtverlies gedurende de dag voorkomen.

Hoe breng je een oogserum aan?

Met een oogserum zoals onze “Vital Eyes Instant Awakening Serum”, gebruik je de roller om een kleine hoeveelheid product te verdelen totdat je voelt dat het product in de huid wordt opgenomen. Het leuke van een oogserum is dat je veel dichter bij het oog kunt komen, ook onder het wenkbrauwbot en zelfs op het ooglid. (een oogcreme mag vaak alleen over de botstructuur van de ogen)

Welk serum moet ik kiezen?

Als je het uiterlijk van fijne lijntjes en rimpels wilt verminderen en de ogen wilt opvrolijken, raden we onze “Vital Eyes Instant Awakening Serum” aan. Als je verslapte oogleden hebt, raden we aan het “Uplift Eye-serum” te gebruiken en heb je last van donkere kringen dan kun je onze “Eye Authority” gebruiken. Maar je kunt de serums ook mixen: In de ochtend bijvoorbeeld: Vital Eyes & Eye Authority en in de avond Vital Eyes & Uplift, zo ontstaat er een mooie mix van ingrediënten voor een mooie oogopslag!


Terug