0

Blog

Top huidverzorgingstrends om te proberen in 2023

Mei 2023

Top huidverzorgingstrends om te proberen in 2023

Lees meer

Universal tri-retinol complex, Retinol op de HydroPeptide manier.

Maart 2023

"Retinol is lang beschouwd als de gouden standaard in huidverzorgingsactiva; het gebruik ervan in huidverzorgingsregimes is echter vaak controversieel. Gunstige resultaten versus negatieve bijwerkingen zorgen er regelmatig voor dat klanten gefrustreerd raken over het gebruik ervan. HydroPeptide heeft nu een oplossing voor het retinolparadigma ontwikkeld die de verbazingwekkende voordelen van retinol biedt zonder het risico van schilfering, irritatie of downtime dat veel klanten afschrikt om dit krachtige ingrediënt te gebruiken. Deze gepatenteerde technologie zal klanten enthousiast maken met de mogelijkheid om dagelijks en zonder pauze te worden gebruikt voor een prachtige huid." Dr. Neal Kitchen, COO

Lees meer

De beste huidverzorgingsroutine voor zwangerschap

Februari 2023

De beste huidverzorgingsroutine voor zwangerschap

Lees meer

Welke voordelen heeft Hyaluronzuur voor uw huid.

Oktober 2022

Welke voordelen heeft Hyaluronzuur voor uw huid.

Lees meer

Ons nieuwe suppletie product: InnerDerm Rx

September 2022

Ons nieuwe suppletie product: InnerDerm Rx

Lees meer

Cosmetica, farmaceutical, cosmeceutical, dermaceutical – de keuze is reuze, maar weet jij welke de beste is?

Juli 2022

Termen zoals cosmetica, farmaceutical, cosmeceutical, dermaceutical, worden vaak gebruikt om producten te benoemen die men op de huid aanbrengt met als doel de uitstraling en de gezondheid van de huid te verbeteren. Producenten van verzorgingsproducten zijn steeds op zoek naar impactvolle termen om hun producten te differentiëren en vooral om de consument duidelijk te maken dat de producten echt doen wat ze beloven. Maar wat betekent het in werkelijkheid en welke is de beste?

Lees meer

Heb je al gehoord van je huidmicrobioom?

Juli 2022

Je hebt vast al eens gehoord van je darmflora, ofwel het microbioom van je darmen. Maar misschien wist je nog niet dat we ook een huidmicrobioom hebben en dat dit van vitaal belang is voor een gezonde huid.

Lees meer

Wat te doen voor, tijdens en na de zon

Juni 2022

Wat te doen voor, tijdens en na de zon

Lees meer

Collageen 101: alles wat u moet weten over de bouwstenen van de huid

Maart 2022

Collageen 101

Lees meer

Avond huidverzorging: Waarom het belangrijk is en hoe doe je het goed.

Maart 2022

Net als dat je niet in je pyjama naar je werk zou gaan of in een spijkerbroek en een kasjmieren trui naar bed zou gaan, is het ook niet aan te raden dezelfde producten s ’avonds aan te bregen als je ochtend- verzorgingsroutine.

Lees meer

Waarom de winter de beste tijd van het jaar is om vitamine C te dragen

Januari 2022

Waarom de winter de beste tijd van het jaar is om vitamine C te dragen

Lees meer

6 Do's en don'ts voor de behandeling van een vochtarme huid.

Januari 2022

Een vochtarme huid kan het hele jaar door voorkomen, maar in de winter komt de slechtste versie van onze droge huid naar voren

Lees meer

Waarom Gua Sha misschien wel je nieuwe favoriete tool is!

November 2021

Wat is Gua Sha? Als je nog niet bekend bent met de gua sha massage, is het tijd om deze oude Chinese gezichtssculptuurtechniek te leren kennen. Gua Sha dateert van eeuwen geleden en is gebruikt door acupuncturisten en traditionele Chinese artsen om alles te helpen verlichten, van hitteberoerte en hoofdpijn tot verkoudheid en pijn in het lichaam.

Lees meer

Waarom heb je een goede huidverzorgingsroutine voor ’s nachts nodig?

September 2021

Het belang van een goed huidverzorgingsroutine voor ‘s nachts kan niet genoeg worden benadrukt. Terwijl je ochtendroutine draait om het beschermen van de huid, is je avondverzorgingsroutine het moment om je te concentreren op het corrigeren van eventuele schade. Overdag wordt onze huid blootgesteld aan verontreinigende stoffen, Uv-stralen, vuil en andere cel beschadigende elementen. Met een goed huidverzorgingsregime voor de avond is het mogelijk om de schade ongedaan te maken en de huid te verjongen. Bepaalde ingrediënten werken ’s nachts het beste wanneer de huid zich in de herstelmodus bevindt. Ingrediënten worden 's avonds beter opgenomen en er ontstaat geen probleem dat de zon ze deactiveert.

Lees meer

Hoe kies je een moisturizer voor je huid?

Juli 2021

Een moisturizer verzorgt het juiste vochtgehalte in je huid, dit heeft dus niks te maken met je huidtype zoals een normale, droge, of vette huid. Een vochtarme huid heeft bijna iedereen. Dit kan je ook zien als je huid craquelé fijne lijntjes heeft.

Lees meer

Love your lips

Juni 2021

De lippen spelen een belangrijke rol bij het spreken, maar ook bij de uitdrukking van het gezicht en geven karakter aan het onderste deel van je gezicht. Volle en gehydrateerde lippen roepen een gevoel van gezondheid, jeugdigheid en sensualiteit op. De huid van de lippen is kwetsbaar en is in vergelijking met de gezichtshuid erg dun.

Lees meer

Weg met de winter(blues)huid!

Februari 2021

‘’Wisten jullie dat een gezonde huid al bij 8 ℃ nog maar voor 50 % functioneert?’’

Lees meer

Kerstgroet

December 2020

De angst voor de dreigende lockdown is voor alle contactberoepen helaas waarheid geworden

Lees meer

De do’s en don’ts van de strijd tegen maskne

November 2020

Maskne is het nieuwe woord van 2020 en een nieuw huidprobleem waar steeds meer mensen mee te maken hebben omdat we onszelf beschermen tegen COVID19. Wat is nu de oorzaak en de oplossing voor het tackelen van maskne

Lees meer

Waarom de herfst, het perfecte moment is om je routine te upgraden

Oktober 2020

Met de start van de herfst, is het de perfecte tijd om upgrades te maken voor je gecombineerde huidverzorgingsroutine bij kouder weer. Hoewel het hebben van een 4-staps huidverzorgingsroutine (reiniging, serum, moisturizer & SPF) kan werken om de gezondheid van uw huid te behouden, is het belangrijk om gespecialiseerde producten te gebruiken wanneer u serieuze, merkbare verbeteringen aan uw huid probeert te bereiken. Lees verder om de perfecte routine-upgrades te vinden voor het gewenste resultaat.

Lees meer

Antioxidanten-Happy Cellen

Juli 2020

Happy Cellen Antioxidanten hebben veel voordelen als het aankomt op huidverzorging. Het zijn stoffen die in staat zijn vrije zuurstofradicalen uit te schakelen. Vrije zuurstofradicalen zijn de echte boosdoeners en zijn hoofdverantwoordelijk voor jouw huidveroudering. Ze zorgen er mede voor dat de cellen van jouw huid niet in een “blije staat zijn”, maar zelfs ernstige schade veroorzaken. Antioxidanten zijn een must-have in uw huidverzorgingsregime, vooral voor de zomer. Deze ingrediënten die tegen vrije radicalen vechten, hebben een indrukwekkend prestatierecord om je huid te beschermen

Lees meer

Oogserums, de nieuwe beste vriend voor jouw oogzone

Juli 2020

Met zoveel gespecialiseerde producten die er zijn, kan het moeilijk zijn om te zeggen wat je echt nodig hebt voor je huid. Als je je zorgen maakt over je ogen, is een oog serum misschien wel de beste keuze voor jou. Lees verder om meer te weten te komen over dit geweldige product en kijk of je het aan je routine zou kunnen toevoegen.

Lees meer

Zonbescherming: hoe werkt het nu precies?

Juni 2020

Feiten over zonbescherming Zonlicht bestaat uit UVA, UVB en infrarood stralen. Wie houdt er niet van de zon? De zon heeft positieve invloeden maar ook nadelige invloeden

Lees meer

Het beste serum voor elk huidprobleem

Mei 2020

Als je je huidconditie wilt veranderen, is een serum een van de belangrijkste stap om aan je routine toe te voegen. Serums zijn in wezen de "behandelings" -stap van een huidverzorgingsroutine. Ze zijn geformuleerd met een hoger percentage actieve ingrediënten dan de meeste vochtherstellende crèmes en het is de bedoeling dat ze direct na de reiniging wordt aangebracht voor maximale opname. De serums van HydroPeptide zijn ontworpen om de meest voorkomende huidverzorgingsproblemen aan te pakken, van overmatige talgproductie tot fijne lijntjes en rimpels. Lees verder om te bepalen welk HydroPeptide-serum het beste bij u past.

Lees meer

Wat betekent het om je huid te detoxen?

Februari 2020

Er zijn veel mythes over wat ontgiften betekent, bijvoorbeeld dat we zeggen dat het onttrekken van zware metalen of "toxinen" uit de huid. Het woord "toxine" wordt veel gebruikt in de wereld van de detox, en wordt meestal alleen maar gebruikt om mensen "bang" te maken. Het woord wordt niet eens gedefinieerd als een specifieke stof of ingrediënt.

Lees meer

Negen maanden skincare

Januari 2020

Hoe moet je jouw huid behandelen tijdens de zwangerschap?

Lees meer

De beste huidverzorgingsproducten om te maken in 2020

Januari 2020

De goede voornemens voor het nieuwe jaar zijn berucht omdat ze bijna onmogelijk te handhaven zijn, maar ze kunnen ook een geweldige gelegenheid zijn om jezelf te dwingen nieuwe dingen te proberen.

Lees meer

What the neck!

December 2019

4 stappen om jouw hals te beschermen tegen veroudering. Hals en decolleté verraden als eerste de leeftijd van een persoon. Ze zijn onderhevig aan invloeden van buitenaf, waardoor hier als eerste verslapping, lijntjes en rimpels ontstaan en niet te vergeten de pigmentatie. Dit wil je toch niet!? Zeker in een mooi jurkje wil jij jouw hals en decolleté laten stralen en er op je best eruit zien!

Lees meer

De geheimen van de HydroPeptide Restore Collection

November 2019

De gloednieuwe Restore collectie is ontworpen om te kalmeren en hydrateren de huid dag en nacht, maar hoe gebruik je deze vocht-rijke producten in jouw huidige huidverzorgingsroutine? Lees verder voor deskundig advies van Head of Education HydroPeptide Erin Larson.

Lees meer

Peel to reveal

Oktober 2019

Niet alle huidproblemen zijn hetzelfde en hyperpigmentatie is een van de moeilijkste problemen om aan te pakken.

Lees meer